Walter Wallet

Walter Wallet

 

Cél

"Célunk egy olyan pénztárca kialakítása volt, amely jól működik és kiemelkedik a tömegből. Olyan tárca, amely segít megtalálni a szükséges kártyát gyorsan és egyszerűen. Ezért rendszert hoztunk létre, amely egyetlen csúszó mechanizmussal összesíti a kártyákat.

Megkérdeztük a barátainkat, hány kártyájuk van és ebből hányat használnak rendszeresen. Arra jöttünk rá, hogy a legtöbb embernek átlagosan 7 kártyára van szüksége. Ezért terveztünk olyan tárcát, amelyben 7 db kártyát vagy kevesebbet, plusz papírpénzt tarthatsz. A design pedig vékony és egyszerű."

 

Szabadalmaztatott design

 

A Walter Wallet egy 4 fős holland formatervező cégből jött létre. A szabadalmaztatott "slack and slide" rendszer kívülről láthatatlan, így a mechanizmus védett a burkolaton belül. Ugyanennyire fontos, hogy a kártyákat tartós műanyag védi a sérüléstől.

Made in Hollandia

 

A Walter Wallet kártyatartók Hollandiában készülnek, egy rendkívül hatékony fröccsöntő rendszeren keresztül, amely minimalizálja az energiafelhasználást. Ráadásul a pénztárca teljesen újrahasznosítható.